~~
Συνεργάτες

Coding School

Η δύναμη είναι στους συνεργάτες

Τα Coding Schools υποστηρίζονται από τους συνεργάτες μας οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτά προσπαθώντας να συνεισφέρουν μέσω των υπηρεσιών που μπορούν να μας παρέχουν στην σωστή διεκπεραίωση κάθε Coding School και στην σωστή διαχείριση κάθε υποψηφίου.

Orientum

https://www.intrasoft-intl.com

Η εταιρεία «ORIENTUM – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας Ε.Π.Ε.» ιδρύθηκε το 2004 προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα στον χώρο του επαγγελματικού προσανατολισμού και της συμβουλευτικής σταδιοδρομίας.

 

Από το 2008 δραστηριοποιείται πιο εξειδικευμένα στο χώρο των ψυχομετρικών εργαλείων. Έχοντας την επιστημονική συνεργασία καθηγητών πανεπιστημίου και διδακτόρων ειδικευμένων στην ψυχομετρία, κατασκευάζει και προσαρμόζει στην ελληνική πραγματικότητα μια σειρά ψυχομετρικών τεστ, που μετρούν διάφορα χαρακτηριστικά του ατόμου (προσωπικότητα, επαγγελματικά ενδιαφέροντα, εργασιακές αξίες και κίνητρα, ικανότητες κ.ά.).

 

Η συστοιχία των τεστ της Orientum απευθύνεται σε εργαζομένους που επιθυμούν να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντα, την επαγγελματική τους προσωπικότητα, τα κίνητρα και τις ικανότητές τους, αλλά και σε επιχειρήσεις που θέλουν να εφαρμόσουν τα καλύτερα εργαλεία στην επιλογή, αξιολόγηση και ανάπτυξη του προσωπικού τους. Στο πλαίσιο της προσπάθειας κάλυψης των αναγκών για όσον το δυνατόν καλύτερη επιλογή, η ORIENTUM – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας επιμελείται την κατασκευή, ανάπτυξη και προσαρμογή των νέων και σύγχρονων αυτών ψυχομετρικών εργαλείων.

 

Στο πλαίσιο όλων αυτών των δράσεων περιλαμβάνεται και η προσαρμογή των ψυχομετρικών εργαλείων της στις ανάγκες των στελεχών επιλογής προσωπικού, των υπευθύνων HR και των συμβούλων σταδιοδρομίας, έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται αυτά τα εργαλεία (τεστ) για την επιλογή προσωπικού ή την ανάπτυξη και αξιολόγηση του υπάρχοντος προσωπικού των εταιρειών.

Owiwi

http://www.qualco.eu/

Owiwi is a start-up company reinventing the field of recruitment through a revolutionary game-based assessment platform. By adding a cutting edge approach into your talent acquisiton process, Owiwi offers a psychometric tool that helps your company tap into the inner aspects of each candidate’s soft skills.The in-depth reports which are generated, solidify the decision-making process while at the same time helping your company stand out from the competition with a unique recruitment practice that facilitates authentic character profiles through an immersive, fun and engaging gaming experience”

Microsoft

https://www.microsoft.com/el-gr

H Microsoft Ελλάς δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1992 με στόχο να καταστήσει την τεχνολογία προσβάσιμη σε όλους τους Έλληνες και να συμβάλει στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομιας. Απασχολεί περισσότερους από 110 εργαζόμενους σε μόνιμη βάση, ενώ αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι περισσότεροι από 30 Έλληνες εργάζονται στα κεντρικά γραφεία της Microsoft στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Παράλληλα, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Microsoft χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλες τις επαγγελματικές, εκπαιδευτικές και προσωπικές δραστηριότητες των Ελλήνων, ενώ χιλιάδες επιχειρήσεις, οργανισμοί και δημόσιοι φορείς βασίζονται στην τεχνολογία της και τις λύσεις που προσφέρει.

Athens Tech

http://www.athtech.gr/

Το Athens Tech College είναι το πρώτο τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που συνδυάζει την τεχνολογία, την έρευνα  και την επιχειρηματικότητα, με τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας.

Χάρη στην  συνδυασμένη εμπειρία 45+ ετών των τριών πρωτοπόρων δημιουργών του (BCA College, Intracom Holdings και 24media Group), είναι σε θέση να προσφέρει μια σειρά από εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα Bachelor και Masters, πιστοποιημένα από το πανεπιστήμιο του Sheffield, ενός εκ των 10 καλύτερων Βρετανικών Πανεπιστημίων.

Επιπλέον, το ΑΤΗ/TECH προσφέρει στους φοιτητές του, τόσο την δυνατότητα 9  θέσεων πρακτικής άσκησης στην 24media (Ηuffington Post , Contra gr, Oneman, Ladylike, Νews 247), την Intrasoft International και το BCA College, όσο και την δυνατότητα ερευνητικής εργασίας στο πρότυπο ερευνητικό κέντρο AIT.