2day Python Seminar

19 & 20 Οκτωβρίου
Days
Hours
Minutes
Seconds

Σύμφωνα με το TIOBE Index του Απριλίου 2018, η Python ανεβαίνει απειλώντας τις C++, C και Java. O συγκεκριμένος δείκτης παίρνει υπόψη του τις προτιμήσεις αρκετών μηχανικών λογισμικού σε όλο τον κόσμο, μαθήματα, τρίτους ειδικούς αλλά και αναζητήσεις σε όλες τις μηχανές αναζήτησης, την WikipediaAmazonYouTube και Baidu.

Python

H Python είναι μια υψηλού επιπέδου γλώσσα προγραμματισμού. Ο κύριος στόχος της είναι η αναγνωσιμότητα του κώδικά της και η ευκολία χρήσης της και το συντακτικό της επιτρέπει στους προγραμματιστές να εκφράσουν έννοιες σε λιγότερες γραμμές κώδικα.

 Η Python αναπτύσσεται ως ένα open source λογισμικό και η διαχείρισή της γίνεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Python Software Foundation. 

19 Οκτωβρίου

10:00-17:00

20 Οκτωβρίου

10:00-18:00

Machine Learning Basics Predictive Models: Regression, predicting values
Python Basics – Python Tools for Machine Learning Clustering
Predictive Models: Regression, predicting values Data cleaning and normalization
Predictive Models: Classification Workshop project
Evaluating our models: train/test Networking / Interviews session
K-Fold Cross-Validation
Γιάννης Παππίδης

Coding School Mentor

Ο κ. Γιάννης Παπίδης είναι Μηχανικός Πληροφορικής και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ALBA.  Είναι Σύμβουλος Διοίκησης σε θέματα Καινοτομίας και Ψηφιακού μετασχηματισμού και συμμετέχει στη διαμόρφωση της στρατηγικής και του οράματος της εταιρείας κατά την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1986 στην Commodore Business Machines και συμμετείχε ως ιδρυτικό μέλος σε 3 τεχνολογικά startups ( ComNet, Acropolis Net, PowerLine Alarm System) την δεκαετία 1990-2000.

Έχει διατελέσει Δ/ντής Πληροφορικής στον Όμιλο ΟΤΕ (IT Customer Systems  ΟΤΕ/Cosmote) οδηγώντας σημαντικά μετασχηματιστικά έργα τόσο σε συστήματα διαχείρισης της Εμπειρίας του Πελάτη όσο και σε συστήματα Λειτουργίας Πεδίου και Υποδομών. Παράλληλα συνεισέφερε στην δημιουργία & υλοποίηση καινοτόμων υπηρεσιών αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και σύγχρονα επιχειρηματικά μοντέλα. Έχει μεγάλη εμπειρία στην αυτοματοποίηση μεγάλου εύρους επιχειρησιακών λειτουργιών και βαθιά γνώση της τεχνολογίας και των συγχρόνων τάσεων της. Βρέθηκε στο δυναμικό του ΟΤΕ τον Σεπτέμβριο του 2008 ως Δ/ντής Διαχείρισης Εφαρμογών Πληροφορικής. Από το 2001 μέχρι και το 2007 κατείχε τη θέση του Δ/ντη Πληροφορικής της ΟΤΕΝΕΤ.

Γιώργος Μπράβος

Academic
Director

Ο Δρ. Γιώργος Μπράβος είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο (2002), και διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιώς (2008).  Από το 2009 ως το 2013 εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης και εισηγητής στο ΤΕΙ Χαλκίδας. Από το 2013 εργάζεται σαν ερευνητής και λέκτορας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.  Από τον Οκτώβριο του 2014 είναι διευθυντής των προγραμμάτων IT και Engineering του Hellenic – American University.

Σωκράτης Σοφιανόπουλος

Main Instructor

Dr. Sokratis Sofianopoulos graduated from the Dept. of Computer Science of the University of Ioannina (2002) and holds an MSc in Distributed & Multimedia Information Systems from the Dept. of Computer Science of Heriot-Watt University, Edinburgh (2003). He received his PhD degree from the School of Electrical and Computer Engineering of the National Technical University of Athens (NTUA) in June 2010, on research he conducted at ILSP on Language Modelling for Machine Translation Systems and multi-objective optimisation techniques. Since 2005 he is a research associate and software engineer at ILSP. His research interests include Natural Language Processing, machine translation, machine learning with emphasis on evolutionary computation approaches, data modeling etc. He has worked in several European R&D programs (METIS-II (FP6-IST-003768), PRESEMT (FP7-ICT-248307)), QTLaunchPad (FP7-ICT-296347), ELRC (European Language Resource Coordination). Since October 2016 he is an adjunct lecturer at the Hellenic American College.

Όλοι οι συμμετέχοντες, κατά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος και της εξεταστικής διαδικασίας με την παρουσίαση του group project θα λάβουν Πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης και εξειδικευμένης επιμόρφωσης.

Η πιστοποίηση φέρει την επίσημη σφραγίδα του Coding School κατοχυρώνοντας τον έλεγχο και την έγκριση του εκπαιδευτικού φορέα για τη διασφάλιση των επαρκών ωρών παρακολούθησης και της συστηματικής συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Με όλα τα παραπάνω διασφαλίζεται η διαφάνεια των διαδικασιών εκπαίδευσης, η σωστή και επαρκής εκμάθηση του υλικού του εκπαιδευτικού προγράμματος και η διαρκής παροχή εξειδικευμένων, αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε όλους τους εκπαιδευόμενους.

Κάθε πιστοποιητικό είναι ονομαστικό, αναφέρει την τεχνολογία εξειδίκευσης, την ημερολογιακή ολοκλήρωση του προγράμματος, υπογράφεται από τον ακαδημαϊκό και τεχνικό διευθυντή κάθε Coding School και δίδεται με τη λήξη του προγράμματος.

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα δείγμα από Πιστοποιητικό επιτυχούς ολοκλήρωσης ενός προγράμματος στο Coding School.

To Python Seminar είναι ένα 2 ήμερο σεμινάριο εκμάθησης της πιο δημοφιλούς γλώσσας προγραμματισμού της Python. Απευθύνεται σε προγραμματιστές που θέλουν να εκπαιδευτούν στη συγκεκριμένη γλώσσα.

Κόστος: 100€

Χώρος Διεξαγωγής: OTE Academy

Hiring Partners

Σε κάθε Coding School συμμετέχουν Hiring Partners που αναζητούν τους επόμενους συνεργάτες τους.

Προϊοντικοί Χορηγοί