Quest Forward

Mind
the < code >

Πρόγραμμα Υποτροφιών του Ομίλου Quest για εκμάθηση κώδικα με την υποστήριξη του Coding School | kariera.gr και με σκοπό την πρόσληψη στις εταιρείες του Ομίλου.

Woman-quest-2-2019
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πρόγραμμα Υποτροφιών Mind the < code >

Το πρόγραμμα υποτροφιών Mind the < code > σχεδιάστηκε από τον Όμιλο Quest, έναν από τους κορυφαίους Ελληνικούς Ομίλους Εταιρειών, με στόχο να παρέχει σε νέους ανθρώπους επίκαιρη και ουσιαστική γνώση γύρω από τις τεχνολογίες προγραμματισμού java & .NET και ταυτόχρονα να τους δώσει τη δυνατότητα να εργασθούν στις εταιρείες του Ομίλου Info Quest Technologies, Uni Systems, Cardlink και ACS.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στην πρωτοβουλία «Quest Forward» του Ομίλου Quest, που αποσκοπεί στην ενδυνάμωση νέων ανθρώπων με δεξιότητες και γνώσεις, οι οποίες θα τους βοηθήσουν στην ανάπτυξη και την εξέλιξή τους και στη διακράτηση ταλαντούχων εργαζόμενων στην Ελληνική αγορά.

Οι υποτροφίες​

Οι υποτροφίες του προγράμματος Mind the < code > θα δοθούν σε 30 νέους, με πάθος για τον προγραμματισμό, καινοτόμο σκέψη και όρεξη να ενταχθούν άμεσα στις δυναμικές ομάδες developers των εταιρειών του Ομίλου Quest. Απευθύνονται σε απόφοιτους σχολών πληροφορικής και θετικών επιστημών με βασικές γνώσεις προγραμματισμού και junior developers που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και περιλαμβάνουν:

Εντατική εκπαίδευση 120 ωρών σε γλώσσες προγραμματισμού java & .NET από έμπειρους επαγγελματίες / εισηγητές.

Γνωριμία με senior developers / architects, που εργάζονται σε μεγάλα Projects του Ομίλου στην Ελλάδα και την Ευρώπη και συμμετοχή σε ομαδικά Coding Projects.

Ευκαιρία για άμεση πρόσληψη στις εταιρείες του Ομίλου Quest, κατ’ αρχήν ως ασκούμενοι.  

Η εκπαίδευση

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από τον Οκτώβριο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ Academy στο Μαρούσι, στην Αθήνα. Το πρόγραμμα είναι εντατικό με 8ωρα μαθήματα το Σάββατο και την Κυριακή. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Εισηγητές είναι επαγγελματίες της αγοράς με μεγάλη επαγγελματική, αλλά και εκπαιδευτική εμπειρία. Δείτε τα βιογραφικά των εισηγητών εδώ.

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί ομαδικό project που θα παρουσιασθεί σε στελέχη του Ομίλου Quest.

Οι υπότροφοι θα γνωρίσουν μία δυναμική ομάδα ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και προσδοκίες, ενώ θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στις εταιρείες του Ομίλου για  γνωριμία με τις ομάδες των developers. 

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης και εξειδικευμένης επιμόρφωσης. 

Κάθε πιστοποιητικό είναι ονομαστικό, αναφέρει την τεχνολογία εξειδίκευσης, την ημερολογιακή ολοκλήρωση του προγράμματος, υπογράφεται από τον ακαδημαϊκό και τεχνικό διευθυντή κάθε Coding School και δίδεται με τη λήξη του προγράμματος. 

Τόσο το πρόγραμμα όσο και η πιστοποίηση φέρουν τη σφραγίδα αξιοπιστίας του Coding School, του αναγνωρισμένου εκπαιδευτικού φορέα που εγγυάται για την ποιότητα του προγράμματος, τη σωστή εξέλιξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας και την ολοκληρωμένη παρακολούθηση και πρόοδο των μαθητών. 

Στον Όμιλο Quest εργαζόμαστε με όραμά μας την καινοτόμο δημιουργία αξίας μέσω της επιχειρηματικής αριστείας. Κινητήριος δύναμη στην εξελικτική μας πορεία είναι οι άνθρωποί μας, με το ήθος, τη γνώση, τον ενθουσιασμό, το πάθος και το ταλέντο τους, ενώ βάσεις μας είναι οι ισχυρές Αρχές και Αξίες μας. Όλοι μαζί ατενίζουμε το μέλλον οραματιζόμενοι έναν Προηγμένο Κόσμο, με κέντρο τον Άνθρωπο.
Απόστολος Γεωργαντζής
CEO της Quest Holdings

Η επόμενη μέρα: Ελάτε μαζί μας!

Στον Όμιλό μας αναζητούμε συνεργάτες που τους διακρίνει το πάθος για τη δουλειά, η ομαδικότητα και η δέσμευση στην ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη.  

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα έχετε τη δυνατότητα, με κριτήριο την απόδοσή σας, για πρακτική άσκηση και κατόπιν πρόσληψη στις εταιρείες του Ομίλου,  μία επαγγελματική προοπτική, που συνδυάζει μοναδικές προκλήσεις και ευκαιρίες. 

Ως μέλη της ομάδας μας:
Θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε έναν από τους μεγαλύτερους ελληνικούς Ομίλους, που επί 38 χρόνια πρωταγωνιστεί στην αγορά Πληροφορικής, αφήνοντας το στίγμα του για το μοντέλο της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας που εφαρμόζει, τις επιτυχίες του, την ποιότητα, την καινοτομία, τις αξίες και τη συνεχή εξέλιξή του.
Θα γνωρίσετε μερικά από τα σημαντικότερα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα οποία συμμετέχει η εταιρεία του Ομίλου Uni Systems. H Uni Systems, που ιδρύθηκε το 1964 και αργότερα εντάχθηκε στον Όμιλο Quest, είναι η πρώτη Ελληνική ιδιωτική εταιρεία στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής. Η εταιρεία αναπτύσσεται δυναμικά για 55 συναπτά χρόνια και σήμερα συγκαταλέγεται στις κορυφαίες δυνάμεις του κλάδου στην Ευρώπη υλοποιώντας έργα σε περισσότερες από 25 χώρες.
Θα συνεργαστείτε με μερικούς από τους πλέον ταλαντούχους επαγγελματίες της αγοράς.
Θα βρεθείτε σε ένα σύγχρονο, δυναμικό και δημιουργικό περιβάλλον, με πολλές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς και θα αξιοποιήσετε πολλαπλώς τις γνώσεις, την εμπειρία και τις δυνατότητές σας.
Θα σας δοθεί η ευκαιρία να λάβετε μέρος σε ιδιαίτερα ενδιαφέροντα έργα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό,  επιτυγχάνοντας προσωπική ικανοποίηση και επαγγελματική εξέλιξη.
Θα αποκτήσετε νέες δεξιότητες και θα επεκτείνετε τους γνωσιακούς ορίζοντές σας.
Με συνεχή εκπαίδευση σε τεχνολογίες αιχμής θα διευρύνετε τις γνώσεις σας, θα αναπτύξετε τα ταλέντα και τις δυνατότητές σας και θα παραμείνετε ανταγωνιστικοί στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.
O ΟΜΙΛΟΣ QUEST

«Όραμα για έναν προηγμένο κόσμο»

Ο Όμιλος Quest είναι ένας από τους μεγαλύτερους, δυναμικά αναπτυσσόμενος σε στέρεη οικονομική βάση, Ελληνικός Όμιλος Εταιρειών, με δραστηριότητες στην Πληροφορική, τις Ηλεκτρονικές Συναλλαγές, τις Ταχυμεταφορές και Ταχυδρομικές Υπηρεσίες και την Πράσινη Ενέργεια, στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Στην 38χρονη πορεία του, ο Όμιλος έχει αφήσει έντονο το στίγμα του στον τομέα της τεχνολογίας, συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη και διάδοση των νέων τεχνολογιών στην Ελληνική κοινωνία, & στη διαμόρφωση και εξέλιξη της ελληνικής αγοράς πληροφορικής.

Οι εταιρείες του Ομίλου Quest, πρωταγωνιστούν στις αγορές που δραστηριοποιούνται, έχοντας πάντα ως βάση της αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και κινητήριο δύναμη τους ανθρώπους και τις αξίες του Ομίλου, επιδιώκοντας την επιχειρηματική αριστεία και την καινοτόμο δημιουργία αξίας. Εξυπηρετούν όλο το εύρος της αγοράς, από τις μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, μέχρι και τον τελικό καταναλωτή, διαθέτουν ισχυρή χρηματοοικονομική βάση, υψηλή τεχνογνωσία και θετικές προοπτικές, η κάθε μία στον τομέα της.

Τομείς Κύριων Δραστηριοτήτων

Προϊόντα & Υπηρεσίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών & e-commerce

Υπηρεσίες Πληροφορικής

Ηλεκτρονικές Συναλλαγές

Ταχυμεταφορές και Ταχυδρομικές Υπηρεσίες

Πράσινη Ενέργεια

1744

εργαζόμενοι

Διεθνής δραστηριότητα

σε > 30 χώρες

€498 m

πωλήσεις το 2018

17% (>€83m)

πωλήσεις εκτός Ελλάδος

> 140m

Ισχυρή κεφαλαιακή βάση / Ίδια κεφάλαια

Οι εταιρείες του Ομίλου Quest

Ο Όμιλος Quest, έχοντας ξεκινήσει από τον τομέα της Τεχνολογίας, σήμερα αναπτύσσει δραστηριότητα σε σημαντικούς τομείς της οικονομίας, με τις εταιρείες του να κατέχουν ηγετική θέση στην αγορά όπου δραστηριοποιούνται. 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

infoquest_400x200

#1 Διανομέας προϊόντων IT, Mobility, IoT & Cloud Υπηρεσιών

isquare_400x200

Apple Authorized Reseller

you_400x200

e-shop με 20.000+ προϊόντα

istorm_400x200

Apple Premium Reseller

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

unisystems_400x200

Στρατηγικός συνεργάτης Επιχειρήσεων και Οργανισμών στον Ψηφιακό τους Μετασχηματισμό

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

cardlink_400x200

#1 Δίκτυο Ηλεκτρονικών Πληρωμών

ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ACS_400x200

#1 εταιρεία Courier

ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

questenergy_400x200

Παραγωγή Πράσινης Ενέργειας

Η διορία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα "Mind the < code >​" έχει παρέλθει.
Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον.

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής

Εάν θέλεις να λάβεις μέρος στο πρόγραμμα υποτροφιών Mind thecode > συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ώστε να αξιολογήσουμε αν το επίπεδο των γνώσεων και της εμπειρίας που διαθέτεις πληρούν τις βασικές προδιαγραφές για να ενταχθείς στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Μόλις λάβουμε τις πληροφορίες της αίτησής σου θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου!

Παρακαλούμε συμπλήρωσε το όνομα και το επώνυμό σου με κεφαλαίους χαρακτήρες.
Ανέβασε το βιογραφικό σου* (Δεχόμαστε .docx, .doc, .txt, και .pdf μέχρι 1,5ΜΒ)

Προϊοντικός Χορηγός