JAVA Coding School

3 Μαρτίου - 22 Απριλίου
Γιατί Java

Η Java είναι μια σύγχρονη, ασφαλής, συμπαγής, ανεξάρτητη αρχιτεκτονικής και αντικειμενοστραφής γλώσσα προγραμματισμού η οποία σχεδιάστηκε από την εταιρία πληροφορικής Sun Microsystems.Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της Java έναντι των περισσότερων άλλων γλωσσών είναι η ανεξαρτησία του λειτουργικού συστήματος και πλατφόρμας. Τα προγράμματα που είναι γραμμένα σε Java τρέχουν ακριβώς το ίδιο σε Windows, Linux, Unix και Macintosh χωρίς να χρειαστεί να ξαναγίνει  μεταγλώττιση (compiling) ή να αλλάξει ο πηγαίος κώδικας για κάθε διαφορετικό λειτουργικό σύστημα.

Σε αυτό το Coding School οι developers θα αποκτήσουν την εμπειρία που απαιτείται για την υλοποίηση high-performing, scalable, reliable and secure transactional web-based applications, καθώς και θα κατανοήσουν σε βάθος πώς να χρησιμοποιούν και να ενσωματώνουν σύγχρονες cutting edge τεχνολογίες και frameworks. Μεταξύ άλλων θα χρησιμοποιηθεί η Java Enterprise Edition (Java EE) και το Spring framework. Έμφαση επίσης θα δοθεί στο σύνολο των θεμάτων που απαιτούνται και πλαισιώνουν enterprise εφαρμογές όπως project management, source control, User eXperience, security και performance.

Θες να δεις το αναλυτικό πρόγραμμα των 7 εβδομάδων;

Day Lesson
3/3/2018 1. Java Ecosystem, Basic, Build Tools etc.
10/3/2018 2.Best Practices & ALM (Application Lifecycle Management)
17/3/18 3. JEE Web Technologies & Web Development
18/3/18 4. Introduction to Spring Framework & Coding Project
24/3/18 5. Spring
31/3/18 6. Testing, SQL Generators, NoSQL DB & UX
1/4/2018 7. Project Management Methodologies and Coding Project
14/4/18 8. Architecture, Security, Performance & Trends
21/4/18 9. Business Skills & Coding Project
22/4/18 10. Projects presentations / Certifications

Κάθε Coding School που διεξάγεται έχει έναν Academic Director και έναν Technical Director, που μαζί διασφαλίζουν τόσο το σωστό πλαίσιο γνώσεων όσο και τις διαδικασίες για την τεχνική εφαρμογή τους.

Σωκράτης Σοφιανόπουλος

Tech Director

Dr. Sokratis Sofianopoulos graduated from the Dept. of Computer Science of the University of Ioannina (2002) and holds an MSc in Distributed & Multimedia Information Systems from the Dept. of Computer Science of Heriot-Watt University, Edinburgh (2003). He received his PhD degree from the School of Electrical and Computer Engineering of the National Technical University of Athens (NTUA) in June 2010, on research he conducted at ILSP on Language Modelling for Machine Translation Systems and multi-objective optimisation techniques. Since 2005 he is a research associate and software engineer at ILSP. His research interests include Natural Language Processing, machine translation, machine learning with emphasis on evolutionary computation approaches, data modeling etc. He has worked in several European R&D programs (METIS-II (FP6-IST-003768), PRESEMT (FP7-ICT-248307)), QTLaunchPad (FP7-ICT-296347), ELRC (European Language Resource Coordination). Since October 2016 he is an adjunct lecturer at the Hellenic American College.

Γιώργος Μπράβος

Academic
Director

Ο Δρ. Γιώργος Μπράβος είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο (2002), και διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιώς (2008).  Από το 2009 ως το 2013 εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης και εισηγητής στο ΤΕΙ Χαλκίδας. Από το 2013 εργάζεται σαν ερευνητής και λέκτορας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.  Από τον Οκτώβριο του 2014 είναι διευθυντής των προγραμμάτων IT και Engineering του Hellenic – American University.

Γιάννης Παπίδης

Coding School Mentor

Ο κ. Γιάννης Παπίδης είναι Μηχανικός Πληροφορικής και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ALBA.  Είναι Σύμβουλος Διοίκησης σε θέματα Καινοτομίας και Ψηφιακού μετασχηματισμού και συμμετέχει στη διαμόρφωση της στρατηγικής και του οράματος της εταιρείας κατά την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.

 

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1986 στην Commodore Business Machines και συμμετείχε ως ιδρυτικό μέλος σε 3 τεχνολογικά startups ( ComNet, Acropolis Net, PowerLine Alarm System) την δεκαετία 1990-2000.

Έχει διατελέσει Δ/ντής Πληροφορικής στον Όμιλο ΟΤΕ (IT Customer Systems  ΟΤΕ/Cosmote) οδηγώντας σημαντικά μετασχηματιστικά έργα τόσο σε συστήματα διαχείρισης της Εμπειρίας του Πελάτη όσο και σε συστήματα Λειτουργίας Πεδίου και Υποδομών. Παράλληλα συνεισέφερε στην δημιουργία & υλοποίηση καινοτόμων υπηρεσιών αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και σύγχρονα επιχειρηματικά μοντέλα. Έχει μεγάλη εμπειρία στην αυτοματοποίηση μεγάλου εύρους επιχειρησιακών λειτουργιών και βαθιά γνώση της τεχνολογίας και των συγχρόνων τάσεων της. Βρέθηκε στο δυναμικό του ΟΤΕ τον Σεπτέμβριο του 2008 ως Δ/ντής Διαχείρισης Εφαρμογών Πληροφορικής. Από το 2001 μέχρι και το 2007 κατείχε τη θέση του Δ/ντη Πληροφορικής της ΟΤΕΝΕΤ.

 

 

Όλοι οι συμμετέχοντες, κατά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος και της εξεταστικής διαδικασίας με την παρουσίαση του group project θα λάβουν πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης και εξειδικευμένης επιμόρφωσης.

Το κόστος συμμετοχής του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 450€ και περιλαμβάνει την πιστοποίηση του Coding School και όλο το εκπαιδευτικό υλικό που παρέχεται.

Η πιστοποίηση φέρει την επίσημη σφραγίδα του Coding School κατοχυρώνοντας τον έλεγχο και την έγκριση του εκπαιδευτικού φορέα για τη διασφάλιση των επαρκών ωρών παρακολούθησης και της συστηματικής συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Με όλα τα παραπάνω διασφαλίζεται η διαφάνεια των διαδικασιών εκπαίδευσης, η σωστή και επαρκής εκμάθηση του υλικού του εκπαιδευτικού προγράμματος και η διαρκής παροχή εξειδικευμένων, αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε όλους τους εκπαιδευόμενους.

Κάθε πιστοποιητικό είναι ονομαστικό, αναφέρει την τεχνολογία εξειδίκευσης, την ημερολογιακή ολοκλήρωση του προγράμματος, υπογράφεται από τον ακαδημαϊκό και τεχνικό διευθυντή κάθε Coding School και δίδεται με τη λήξη του προγράμματος.

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα δείγμα από Πιστοποιητικό επιτυχούς ολοκλήρωσης ενός προγράμματος στο Coding School.

Κάθε Coding School έχει διάρκεια 2 μηνών. Τα μαθήματα διεξάγονται 7 Σάββατα και 3 Κυριακές, ενώ οι ώρες πραγματοποίησης των μαθημάτων είναι 10:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.

Κόστος συμμετοχής: 450€

Χώρος Διεξαγωγής: OTE Academy

Κατέβασε το infographic του Coding School εδώ.

Ενδιαφέρεσαι;

Hiring Partners

Πάτησε εδώ για να δεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Hiring Partners.

Τι είπαν για εμάς