Full Stack JAVA Coding School

3 Νοεμβρίου - 9 Δεκεμβρίου
Days
Hours
Minutes
Seconds
Γιατί Full Stack Java;

Σήμερα σύμφωνα με έρευνα του Stack Overflow, η πιο δημοφιλής θέση εργασίας για προγραμματιστές είναι αυτή του Full Stack Developer. Οι Full Stack Developers μπορούν να κατανοήσουν όλες τις εκφάνσεις ενός application καθώς οι γνώσεις τους επεκτείνονται από Databases και Βack-end μέχρι front-end και UI/UX.

Η JAVA παραμένει η πιο δημοφιλής αντικειμενοστραφής γλώσσα προγραμματισμού στην αγορά για θέσεις Full-Stack Web Development αλλά και για Freelancers προγραμματιστές, καθώς τα προγράμματα που είναι γραμμένα σε JAVA τρέχουν ακριβώς το ίδιο σε διαφορετικά λειτουργικά προγράμματα.

 

Day Lesson
3/11/2018 1. Java Basics: Ecosystem, Classes, Interfaces, design principles, Java Code Best Practices, Lamda Expressions
4/11/2018 2.Version Control Systems, GIT & GIT Workflows| Build Tools | Relational Databases | ER models
10/11/18 3. JEE Web Technologies & Web Development | Bootstrap | JavaScript libraries
11/11/18 4. Spring Framework | MVC Controllers | Teams Coding Project
18/11/18 5. Rest Services, Hibernate, Spring Repositories, Angular
24/11/18 6.Testing, SQL Generators, NoSQL
25/11/2018 7. UX, Agile Methodology  | Teams Coding Project
1/12/18 8.Security | Microservices Architecture | Performance | Delivery & Deployment
8/12/18 9. CV Consulting | Teams Coding Project
9/12/18 10.Digitalization & Innovation | Projects Presentations | Certifications Ceremony

Κάθε Coding School που διεξάγεται έχει έναν Academic Director και έναν Technical Director, που μαζί διασφαλίζουν τόσο το σωστό πλαίσιο γνώσεων όσο και τις διαδικασίες για την τεχνική εφαρμογή τους.

Γιάννης Παπίδης

Coding School Mentor

Ο κ. Γιάννης Παπίδης είναι Μηχανικός Πληροφορικής και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ALBA.  Είναι Σύμβουλος Διοίκησης σε θέματα Καινοτομίας και Ψηφιακού μετασχηματισμού και συμμετέχει στη διαμόρφωση της στρατηγικής και του οράματος της εταιρείας κατά την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.

 

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1986 στην Commodore Business Machines και συμμετείχε ως ιδρυτικό μέλος σε 3 τεχνολογικά startups ( ComNet, Acropolis Net, PowerLine Alarm System) την δεκαετία 1990-2000.

Έχει διατελέσει Δ/ντής Πληροφορικής στον Όμιλο ΟΤΕ (IT Customer Systems  ΟΤΕ/Cosmote) οδηγώντας σημαντικά μετασχηματιστικά έργα τόσο σε συστήματα διαχείρισης της Εμπειρίας του Πελάτη όσο και σε συστήματα Λειτουργίας Πεδίου και Υποδομών. Παράλληλα συνεισέφερε στην δημιουργία & υλοποίηση καινοτόμων υπηρεσιών αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και σύγχρονα επιχειρηματικά μοντέλα. Έχει μεγάλη εμπειρία στην αυτοματοποίηση μεγάλου εύρους επιχειρησιακών λειτουργιών και βαθιά γνώση της τεχνολογίας και των συγχρόνων τάσεων της. Βρέθηκε στο δυναμικό του ΟΤΕ τον Σεπτέμβριο του 2008 ως Δ/ντής Διαχείρισης Εφαρμογών Πληροφορικής. Από το 2001 μέχρι και το 2007 κατείχε τη θέση του Δ/ντη Πληροφορικής της ΟΤΕΝΕΤ.

 

 

Γιώργος Μπράβος

Academic
Director

Ο Δρ. Γιώργος Μπράβος είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο (2002), και διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιώς (2008). Από το 2009 ως το 2013 εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης και εισηγητής στο ΤΕΙ Χαλκίδας. Από το 2013 εργάζεται σαν ερευνητής και λέκτορας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Από τον Οκτώβριο του 2014 είναι διευθυντής των προγραμμάτων IT και Engineering του Hellenic – American University.

 

Σωκράτης Σοφιανόπουλος

Main Instructor

Dr. Sokratis Sofianopoulos graduated from the Dept. of Computer Science of the University of Ioannina (2002) and holds an MSc in Distributed & Multimedia Information Systems from the Dept. of Computer Science of Heriot-Watt University, Edinburgh (2003). He received his PhD degree from the School of Electrical and Computer Engineering of the National Technical University of Athens (NTUA) in June 2010, on research he conducted at ILSP on Language Modelling for Machine Translation Systems and multi-objective optimisation techniques. Since 2005 he is a research associate and software engineer at ILSP. His research interests include Natural Language Processing, machine translation, machine learning with emphasis on evolutionary computation approaches, data modeling etc. He has worked in several European R&D programs (METIS-II (FP6-IST-003768), PRESEMT (FP7-ICT-248307)), QTLaunchPad (FP7-ICT-296347), ELRC (European Language Resource Coordination). Since October 2016 he is an adjunct lecturer at the Hellenic American College.

Όλοι οι συμμετέχοντες, κατά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος και της εξεταστικής διαδικασίας με την παρουσίαση του group project θα λάβουν πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης και εξειδικευμένης επιμόρφωσης.

Οι υποψήφιοι που θα επιλέξουν το πακέτο που προσφέρετε σε συνεργασία με το Oracle University θα λάβουν certification αναγνωρισμένο από το Oracle University σε συνεργασία με το kariera.gr μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων του Coding School.

Οι υποψήφιοι που θα επιλέξουν το πακέτο παρακολούθησης χωρίς τις παροχές του Oracle University, θα λάβει πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης και εξειδικευμένης επιμόρφωσης από το kariera.gr.

Το κόστος συμμετοχής του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 800€ σε συνεργασία με το Oracle University και στα 450€ χωρίς τις παροχές του Oracle University.

Η πιστοποίηση φέρει την επίσημη σφραγίδα του Coding School κατοχυρώνοντας τον έλεγχο και την έγκριση του εκπαιδευτικού φορέα για τη διασφάλιση των επαρκών ωρών παρακολούθησης και της συστηματικής συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Με όλα τα παραπάνω διασφαλίζεται η διαφάνεια των διαδικασιών εκπαίδευσης, η σωστή και επαρκής εκμάθηση του υλικού του εκπαιδευτικού προγράμματος και η διαρκής παροχή εξειδικευμένων, αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε όλους τους εκπαιδευόμενους.

Κάθε πιστοποιητικό είναι ονομαστικό, αναφέρει την τεχνολογία εξειδίκευσης, την ημερολογιακή ολοκλήρωση του προγράμματος, υπογράφεται από τον ακαδημαϊκό και τεχνικό διευθυντή κάθε Coding School και δίδεται με τη λήξη του προγράμματος.

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα δείγμα από Πιστοποιητικό επιτυχούς ολοκλήρωσης ενός προγράμματος στο Coding School.

Κάθε Coding School έχει διάρκεια 2 μηνών. Τα μαθήματα διεξάγονται 7 Σάββατα και 3 Κυριακές, ενώ οι ώρες πραγματοποίησης των μαθημάτων είναι 10:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 2 πακέτα διδάκτρων:

1.Παρακολούθηση του Coding School, 6μηνη πρόσβαση στην πλατφόρμα και voucher εξετάσεων για το OCP: 800€

Το Coding School ως WDP Partner της Oracle παρέχει τo εκπαιδευτικό πρόγραμμα Full Stack JAVA με τη χρήση εκπαιδευτικού υλικού αναγνωρισμένο  από το Oracle University. Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα:

-Να έχουν πρόσβαση για 6 μήνες στην web-learning platform της Oracle αποκτώντας πρόσβαση σε όλο το υλικό ανεξαρτήτως της χρονικής διάρκειας του Coding School.

-Να λάβουν certification αναγνωρισμένο από το Oracle University σε συνεργασία με το kariera.gr μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων του Coding School.

-Να έχουν έκπτωση 25% για voucher εξετάσεων όπου δικαιούνται να δώσουν εξετάσεις μέσα σε 6 μήνες και να πάρουν το επίσημο OCP certificate.

 

ή

 

2.Παρακολούθηση του Coding School: 450€

Παρακολούθηση μαθημάτων με το υλικό των εισηγητών χωρίς προσβαση στο υλικό της Oracle.

 

Τοποθεσία: OTE Academy

Hiring Partner

Oracle Certification

Το Coding School ως WDP Partner της Oracle παρέχει τo εκπαιδευτικό πρόγραμμα Full Stack JAVA με τη χρήση εκπαιδευτικού υλικού αναγνωρισμένου από το Oracle University. Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα:

  1. Να έχουν πρόσβαση για 6 μήνες στην web-learning platform της Oracle αποκτώντας πρόσβαση σε όλο το υλικό ανεξαρτήτως της χρονικής διάρκειας του Coding School.
  2. Να λάβουν certification αναγνωρισμένο από το Oracle University σε συνεργασία με το kariera.gr μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων του Coding School.
  3. Να έχουν έκπτωση 25% για voucher εξετάσεων όπου δικαιούνται να δώσουν εξετάσεις μέσα σε 6 μήνες και να πάρουν το επίσημο OCP certificate.

Oracle WDP Partner

Ψηφιακή Εποχή

Πόσο επηρεάζει η Ψηφιακή Εποχή τη ζωή μας; Πόσο έχει εισβάλει στη καθημερινότητά μας; Πώς μπορούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα;

Hiring Partners

Σε κάθε Coding School συμμετέχουν τουλάχιστον 2 Hiring Partners που αναζητούν τους επόμενους συνεργάτες τους.

Πάτησε εδώ για να δεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Hiring Partners.

Προϊοντικοί Χορηγοί