Δελτίο Τύπου

Πρόγραμμα Υποτροφιών Stackforce από την Profile Software με την υποστήριξη του Coding School | kariera.gr

Η Profile Software σε συνεργασία με το Coding School | kariera.gr, ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα υποτροφιών Stackforce, παρέχοντας 30 πλήρεις εκπαιδευτικές υποτροφίες σε νέα ταλέντα του προγραμματισμού, απόφοιτους σχολών πληροφορικής.

Μέσα από ένα πρόγραμμα 2 μηνών, το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21 Ιουλίου, 30 developers έλαβαν γνώσεις και δεξιότητες σε νέες τεχνολογίες στο κλάδο της Πληροφορικής. Πιο συγκεκριμένα, μέσω εντατικών μαθημάτων, εκπαιδεύτηκαν στο .ΝΕΤ framework και στo front-end framework της Angular. Οι συμμετέχοντες υλοποίησαν με επιτυχία ομαδικά project και τα παρουσίασαν με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους, στους instructors και τους υπεύθυνους του προγράμματος.

Η πρωτοβουλία Υποτροφιών Stackforce, της Profile Software έδωσε την ευκαιρία εξέλιξης σε νέες και νέους, προσφέροντάς τους δωρεάν εκπαίδευση σε 2 τεχνολογίες αιχμής και απορρόφησε ήδη στο εργατικό δυναμικό της το 30% των συμμετεχόντων.

Οι συμμετέχοντες του προγράμματος δήλωσαν

Ήταν μια εξαιρετική εκπαιδευτική εμπειρία, που μου έδωσε την δυνατότητα να εκπαιδευτώ πάνω σε τεχνολογίες αιχμής” Δημήτρης Τ.

 “Πολύ καλή οργάνωση, αποκόμισα πολλές γνώσεις γύρω από τον κώδικα και αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω μια καινούρια αρχή στην καριέρα μου” Διονύσης Κ.

Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία, μέσα από την οποία έμαθα πολλά και ελπίζω να επαναληφθούν τέτοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον” Χριστίνα Κ.

Great people, great experience and great opportunities” Πασχαλιά Σ.

H Profile Software δήλωσε

Η Profile Software παραμένει αρωγός σε πρωτοβουλίες εκπαίδευσης και με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκε στην ομάδα της, ταλαντούχους νέους με όρεξη για δουλειά ώστε να ενισχύσουν επιτυχημένα τον όμιλο στα διεθνή γραφεία του.

Image Gallery