The Team

Η ομάδα πίσω από το Coding School δεν είναι άλλη από το kariera.gr που στηρίζει την πρωτοβουλία αυτή.

CS_bug-1

Μαντώ Πατσαούρα

Managing Director

Η Μαντώ Πατσαούρα είναι Γενική Διευθύντρια του kariera.gr | CareerBuilder Greece από τις αρχές του 2017. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο του Online Recruitment, Talent Acquisition & Selection. Ανήκει στο δυναμικό του kariera.gr από το 2008. Η επιτυχής ενασχόλησή της με τον τομέα των πωλήσεων την οδήγησε στην ανάληψη της Διεύθυνσης Πωλήσεων από το 2012 έως το 2016, για τις υψηλές επιδόσεις της οποίας έχει λάβει πολλαπλές εταιρικές διακρίσεις. Απώτερος στόχος της είναι η εκπλήρωση της εταιρικής αποστολής: η ενίσχυση της απασχόλησης, ώστε η αγορά εργασίας στην Ελλάδα να αλλάξει σελίδα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας και κάτοχος ΜΒΑ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Φωτεινή Γαϊτανλή

Marketing & Communications Director

Η Φωτεινή μικρή έπεσε μέσα σε κάποια μαρμίτα. Μπορεί και σε πολλές. Αγαπά τη βροχή, τα tv sitcoms, τα comics, τα ταξίδια χωρίς προορισμό, τη σκανδιναβική λογοτεχνία, το Despicable Me, την Κρήτη, την Τήνο και τις γαλλικές κωμωδίες. Δε μισεί κανέναν και τίποτα. Έχει 2 μεταπτυχιακά και τώρα παρακολουθεί το τρίτο στο MIT. Στον ελεύθερό της χρόνο προσπαθεί να ανακαλύψει ένα τρόπο να γίνει freelance food & travel blogger, να ζει σε νησί και να εκτρέφει τροφαντά, βιολογικά –yolo gluten free- κοτόπουλα. Το Coding School είναι το project που έχει στην καρδιά της γιατί συνδυάζει την αγάπη της για την τεχνολογία και την καινοτομία.

Χρήστος Κουρούκλης

Sales Director

Ο Χρήστος μπήκε στην ομάδα του kariera.gr τον Ιούνιο του 2005 ως Business Development Manager, έχοντας ήδη 3 χρόνια εμπειρίας ως B2B Sales Executive, σε διαφορετικούς κλάδους. Όντας προσανατολισμένος στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και εμπειρεία των πελατών αλλά και στην επίτευξη των στόχων, το 2008 μετακινήθηκε σε θέση Senior Account Manager Role και το 2011 στο ρόλο του National Account Executive.  Τον Ιανουάριο του 2017 ανέλαβε τη θέση του Sales Manager για την ομάδα των Field Sales, η οποία αποτελείτω από 5 ιδιαίτερα έμπειρους και παθιασμένους με το αντικείμενό τους συναδέλφους, επιτυγχάνοντας τους στόχους πωλήσεων της εταιρείας, ενώ το 2018 ανέλαβε τη θέση του Sales Director. Μοναδική προσωπική του επιδίωξη θα είναι πάντα να συνεισφέρει στο να βρίσκουν οι υποψήφιοι την επόμενη θέση εργασίας που ονειρεύονται και οι εργοδότες τους ανθρώπους που θα κάνουν τον οργανισμό τους να διακριθεί.

Μαρία Δεδούση

Project Coordinator

Η Μαρία είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (CEID) του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (Master in Business Administration – MBA) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε την καριέρα της ως Software Engineer, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως Business Analyst σε εταιρίες πληροφορικής στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Project Coordinator σε έργα πληροφορικής που στόχο έχουν την αυτοματοποίηση διαδικασιών και τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων. Εντάχθηκε στην οικογένεια του kariera.gr και του Coding School τον Νοέμβριο του 2019, αναλαμβάνοντας την οργάνωση και τον συντονισμό των coding schools. Αγαπημένη φράση «Μόνος σου θα πας πιο γρήγορα, μαζί θα πάμε πιο μακριά»!

Κωνσταντίνα Γρηγορίου

Hiring Solutions Manager

Η Κωνσταντίνα σπούδασε Marketing και Επικοινωνία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, απ’ όπου ολοκλήρωσε και το Master της στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Εντάχθηκε στην οικογένεια του kariera.gr το 2008 ως Inside Sales Executive μετά από 2 χρόνια που εργάστηκε στον ΟΤΕ και σταδιακά εξελίχθηκε στο τμήμα Συμβούλων Πωλήσεων ως Business Development Executive, Major Account Executive και εν τέλει National Account Executive. Από το Σεπτέμβριο του 2018, έχει αναλάβει επικεφαλής του τμήματος των Recruiter του kariera.gr, ως Hiring Solutions Manager. Το kariera.gr αποτελεί έναν από τους λίγους start-up οργανισμούς στην Ελλάδα που θεωρείται success story και ο οποίος εξαγοράστηκε το 2007 από το CareerBuilder. Η Κωνσταντίνα έχει 10ετή εμπειρία στο να έρχεται σε επαφή με εργοδότες και με υποψηφίους με στόχο να βρεθεί «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση». Αγαπημένο motto: «Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

CS_bomb-2
CCS_cool-window
CS_F2
CS_groovez
CS_lucky-cat-and-mouse

© Copyright 2021 | Coding School powered by kariera.gr | All rights reserved.