Coding School for Beginners | Java

19 Μαΐου - 15 Ιουλίου

Η εμπειρία μου

Πιστοποίηση

To Coding School for Beginners απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με τον προγραμματισμό αλλά δεν είναι προγραμματιστές ξεκινώντας με την πιο διαδεδομένη τεχνολογία, τη Java.

Τι είναι όμως η Java και γιατί να την μάθεις; Είναι μια σύγχρονη, ασφαλής, συμπαγής, ανεξάρτητη αρχιτεκτονικής και αντικειμενοστραφής γλώσσα προγραμματισμού η οποία σχεδιάστηκε από την εταιρία πληροφορικής Sun Microsystems. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της Java έναντι των περισσότερων άλλων γλωσσών είναι η ανεξαρτησία του λειτουργικού συστήματος και πλατφόρμας. Τα προγράμματα που είναι γραμμένα σε Java τρέχουν ακριβώς το ίδιο σε Windows, Linux, Unix και MacOS χωρίς να χρειαστεί να ξαναγίνει μεταγλώττιση (compiling) ή να αλλάξει ο πηγαίος κώδικας για κάθε διαφορετικό λειτουργικό σύστημα.

Το Coding School Java είναι επίσημος WDP partner της Oracle. Όλα τα μαθήματα του Coding School Java, θα πραγματοποιούνται με εκπαιδευτικό υλικό που προσφέρει η Oracle.

Συγκεκριμένα τo Coding School for Beginners | Java θα παρέχεται με το εκπαιδευτικό υλικό της Oracle και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα:

  1. Να έχουν πρόσβαση για 6 μήνες στην web-learning platform της Oracle, αποκτώντας πρόσβαση σε όλο το υλικό, ανεξαρτήτως της χρονικής διάρκειας του Coding School.
  2. Να λάβουν certification αναγνωρισμένο από το Oracle University, σε συνεργασία με το Coding School, μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων.
  3. Να έχουν έκπτωση 25% για voucher εξετάσεων όπου δικαιούνται, να δώσουν εξετάσεις, μέσα σε 6 μήνες και να πάρουν το επίσημο Oracle certificate.

Θες να δεις το αναλυτικό πρόγραμμα των 8 εβδομάδων;

 

Day Lesson
19/5/2018 1.Introduction to object oriented programming
20/5/2018 2.Java and object oriented (cont)
2/6/2018 3. Introduction to databases
9/6/2018 4. Projects: from business requirements Analysis to Technical Design. Introduction to GIT
16/6/2018 5.Course project introduction
17/6/2018 6.MVC Architecture
23/6/2018 7.Spring boot & application servers
30/6/2018 8.REST and web services
7/7/2018 9. Ideas to Mock-ups and HTML5
14/7/2018 10. Implementing with patterns
15/7/2018 11. Projects presentations

Γιάννης Παπίδης

Coding School Mentor

Ο κ. Γιάννης Παπίδης είναι Μηχανικός Πληροφορικής και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ALBA.  Είναι Σύμβουλος Διοίκησης σε θέματα Καινοτομίας και Ψηφιακού μετασχηματισμού και συμμετέχει στη διαμόρφωση της στρατηγικής και του οράματος της εταιρείας κατά την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1986 στην Commodore Business Machines και συμμετείχε ως ιδρυτικό μέλος σε 3 τεχνολογικά startups ( ComNet, Acropolis Net, PowerLine Alarm System) την δεκαετία 1990-2000.

Έχει διατελέσει Δ/ντής Πληροφορικής στον Όμιλο ΟΤΕ (IT Customer Systems  ΟΤΕ/Cosmote) οδηγώντας σημαντικά μετασχηματιστικά έργα τόσο σε συστήματα διαχείρισης της Εμπειρίας του Πελάτη όσο και σε συστήματα Λειτουργίας Πεδίου και Υποδομών. Παράλληλα συνεισέφερε στην δημιουργία & υλοποίηση καινοτόμων υπηρεσιών αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και σύγχρονα επιχειρηματικά μοντέλα. Έχει μεγάλη εμπειρία στην αυτοματοποίηση μεγάλου εύρους επιχειρησιακών λειτουργιών και βαθιά γνώση της τεχνολογίας και των συγχρόνων τάσεων της. Βρέθηκε στο δυναμικό του ΟΤΕ τον Σεπτέμβριο του 2008 ως Δ/ντής Διαχείρισης Εφαρμογών Πληροφορικής. Από το 2001 μέχρι και το 2007 κατείχε τη θέση του Δ/ντη Πληροφορικής της ΟΤΕΝΕΤ.

Γιώργος Μπράβος

Academic
Director

Ο Δρ. Γιώργος Μπράβος είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο (2002), και διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιώς (2008).  Από το 2009 ως το 2013 εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης και εισηγητής στο ΤΕΙ Χαλκίδας. Από το 2013 εργάζεται σαν ερευνητής και λέκτορας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.  Από τον Οκτώβριο του 2014 είναι διευθυντής των προγραμμάτων IT και Engineering του Hellenic – American University.

Tech
Director

Σωκράτης Σοφιανόπουλος

Dr. Sokratis Sofianopoulos graduated from the Dept. of Computer Science of the University of Ioannina (2002) and holds an MSc in Distributed & Multimedia Information Systems from the Dept. of Computer Science of Heriot-Watt University, Edinburgh (2003). He received his PhD degree from the School of Electrical and Computer Engineering of the National Technical University of Athens (NTUA) in June 2010, on research he conducted at ILSP on Language Modelling for Machine Translation Systems and multi-objective optimisation techniques. Since 2005 he is a research associate and software engineer at ILSP. His research interests include Natural Language Processing, machine translation, machine learning with emphasis on evolutionary computation approaches, data modeling etc. He has worked in several European R&D programs (METIS-II (FP6-IST-003768), PRESEMT (FP7-ICT-248307)), QTLaunchPad (FP7-ICT-296347), ELRC (European Language Resource Coordination). Since October 2016 he is an adjunct lecturer at the Hellenic American College

Instructor

Πέτρος Ευθυμίου

As an individual, I am thrilled about working with cutting edge technologies and I am willing to work very hard. I am delighted about broadening my knowledge and improving my skills.

Furthermore I am committed to deliver high quality maintainable and extendable code. I always found software engineering and high quality code one of the most essential and important principles of a professional developer.

Όλοι οι συμμετέχοντες, κατά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος και της εξεταστικής διαδικασίας με την παρουσίαση του group project θα λάβουν Πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης και εξειδικευμένης επιμόρφωσης.

Οι υποψήφιοι που έχουν επιλέξει το πακέτο που προσφέρετε σε συνεργασία με το Oracle University θα λάβουν certification αναγνωρισμένο από το Oracle University σε συνεργασία με το kariera.gr μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων του Coding School.

Οι υποψήφιοι που θα επιλέξουν το πακέτο παρακολούθησης χωρίς τις παροχές του Oracle University, θα λάβει πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης και εξειδικευμένης επιμόρφωσης από το kariera.gr.

Το κόστος συμμετοχής του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 800€ σε συνεργασία με το Oracle University και στα 450€ χωρίς τις παροχές του Oracle University.

Η πιστοποίηση φέρει την επίσημη σφραγίδα του Coding School κατοχυρώνοντας τον έλεγχο και την έγκριση του εκπαιδευτικού φορέα για τη διασφάλιση των επαρκών ωρών παρακολούθησης και της συστηματικής συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Με όλα τα παραπάνω διασφαλίζεται η διαφάνεια των διαδικασιών εκπαίδευσης, η σωστή και επαρκής εκμάθηση του υλικού του εκπαιδευτικού προγράμματος και η διαρκής παροχή εξειδικευμένων, αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε όλους τους εκπαιδευόμενους.

Κάθε πιστοποιητικό είναι ονομαστικό, αναφέρει την τεχνολογία εξειδίκευσης, την ημερολογιακή ολοκλήρωση του προγράμματος, υπογράφεται από τον ακαδημαϊκό και τεχνικό διευθυντή κάθε Coding School και δίδεται με τη λήξη του προγράμματος.

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα δείγμα από Πιστοποιητικό επιτυχούς ολοκλήρωσης ενός προγράμματος στο Coding School.

Το πρώτο Coding School for Beginners έχει διάρκεια 2 μηνών. Τα μαθήματα διεξάγονται 8 Σάββατα και 4 Κυριακές, ενώ οι ώρες πραγματοποίησης των μαθημάτων είναι 9:30 π.μ. – 17:00 μ.μ.

To κόστος του Coding School for Beginners | Java διαμορφώνεται ως εξής:

  • Μαθήματα Coding School με πρόσβαση στο υλικό της Oracle για 6 μήνες: 600€
  • Μαθήματα Coding School με πρόσβαση στο υλικό της Oracle και voucher για 6 μήνες: 800€

Χώρος διεξαγωγής: IST College | Independent Studies of Science & Technology

Ενδιαφέρεσαι;

Partners

Προϊοντικοί Χορηγοί

Naim Garbelo
.Net Coding School
Services Consultant

Πρώτη φορά βλέπω τόσο καλή οργάνωση σε event! Keep up the good work! Κάνετε πολύ καλή δουλειά!

Σωτηρόπουλος Σωτήρης
.Net Coding School
UX/UI Architect

Το πιο θετικό γεγονός είναι ότι το Coding School έχει κάνει focus στο επίπεδο και τις γνώσεις των participants. Με αυτό τον τρόπο βοηθάει την εξέλιξή τους, προσθέτοντας το working experience που τους λείπει, μέσα από τα project assignments. Keep it up, guys!

Γαρύφαλλος Σπύρος
.Net Coding School
Senior Consultant

Περιμένουμε και το επόμενο CS!!!

Αντωνιάδης Νεκτάριος
.Net Coding School
Software Architect | Product Development & Engineering

Εξαιρετικό για πρώτη φορά, συγχαρητήρια!

Πνευματικός Δημήτριος
.Net Coding School
Full-stack Web Developer

Εξαιρετική εμπειρία. Είναι πολύ σημαντικό για μπορούμε να μοιραζόμαστε ότι γνώσεις έχουμε με άλλους και για τους συμμετέχοντες να έχουν την ευκαρία να μάθουν νέα πράγματα!

Ρέππας Νικόλαος
.Net Coding School
Software Engineering Team Lead

Πολύ καλά οργανωμένη και δομημένη διαδικασία με καλό επίπεδο συμμετεχόντων

Lambros N. Lambrou
.Net Coding School
Software Engineering Manager

It was an honor and pleasure for me to participate in this initiative. High quality delivery from Kariera and Microsoft. A great idea very well executed, giving back to the community and help new talented people to learn and demonstrate their skills to great companies such as Accenture and Viva.

Κωνσταντίνος Νικολόπουλος
.Net Coding School

<eat-sleep-code-repeat />

Χρήστος Παπαντώνης
.Net Coding School

game changer

Αρχοντέλλης Ραφαηλ Σωτηρχέλλης
.Net Coding School

Σαν Junior Software Developer πήρα πολύ παραπάνω πράγματα απ ότι περίμενα!!

Θεόδωρος Καλατζής
.Net Coding School

Definitely {coding school}; Coffee, Code, Pizza, Code, Sleep!