future

written

in lines

Το coding school είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο ταξίδι σου στο κόσμο των νέων τεχνολογιών. Η συμμετοχή σου στα εκπαιδευτικά προγράμματα θα σου προσφέρει γνώσεις, θα βελτιώσει τις δεξιότητες σου, θα σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους της αγοράς, οι οποίοι θα σου μεταφέρουν την γνώση και την εμπειρία τους. Η γνωριμία αυτή μπορεί να αποτελεί το κλειδί για την επόμενη θέση εργασίας σου.

Όραμά μας είναι να ενισχύσουμε την απασχόληση στον κλάδο της Πληροφορικής και να συμβάλλουμε ενεργά στην ενίσχυση των δεξιοτήτων που απαιτεί η αγοράς εργασίας.

CS_code-universe

Πλεονεκτήματα του Coding School

Γιατί αποτελεί μια δράση του kariera.gr, του μεγαλύτερου website για την εργασία στην Ελλάδα. Οι δράσεις μας περιλαμβάνουν διαρκείς έρευνες για τη νέα γενιά, προηγμένη τεχνολογία, ανάλυση δεδομένων για την αγορά εργασίας, διαρκώς εξελισσόμενες υπηρεσίες και ένα ευρύ, εξειδικευμένο κύκλο στρατηγικών συνεργασιών συμβάλλοντας στη δημιουργία άρτιων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.  

Το μότο μας είναι ένα:

Σε έναν κόσμο που ψηφιοποιείται συνεχώς και με ταχύτητα η απόκτηση τεχνικών δεξιοτήτων και συγκεκριμένα του προγραμματισμού, μπορεί να γίνει το εισιτήριο για πολλές ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Σε μερικά χρόνια η γνώση του προγραμματισμού θα είναι πλήρως ενταγμένη στα εκπαιδευτικά προγράμματα για κάθε ηλικία στο σχολείο. Το ανθρώπινο δυναμικό του μέλλοντος, οι γενιές Υ και Ζ θα έχουν στον πυρήνα τους τις ψηφιακές δεξιότητες και θα αποτελούν βασική γνώση και όχι επιπλέον προσόν.

Γιατί λοιπόν Coding School;

Σύντομη διάρκεια

Πρόκειται για hands-on εκπαίδευση από την πρώτη στιγμή. Το εκπαιδευτικό υλικό και η διδασκαλία έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει γρήγορη και άμεση κατανόηση όλων των εννοιών από το σύνολο των συμμετεχόντων. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε όλες εκείνες τις γνώσεις που είναι απαραίτητες σε ένα χρονικό διάστημα τέτοιο που οποιοσδήποτε δεν θα δυσκολευτεί να διαθέσει.

Σε διδάσκουν επαγγελματίες της αγοράς

Μαθαίνεις από τους καλύτερους Senior Developers που είναι στην αγορά. Οι εισηγητές φροντίζουν να μεταφέρουν τόσο τη γνώση τους πάνω στο αντικείμενο, όσο χρηστικές και πρακτικές συμβουλές μέσα από τη δική τους εμπειρία.

Δικτύωση

Φαντάσου ένα μέρος που μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, ανάμεσα σε άλλους όπως εσύ και να έχετε τη δυνατότητα να μάθετε όχι μόνο από όσους διδάσκουν αλλά και ο ένας από τον άλλο. Στο coding school η ομαδικότητα έχει καίρια σημασία και αποτελεί πυρήνα της εκπαίδευσης. Παράλληλα, στελέχη των εταιριών που συνεργάζονται με την ομάδα του Coding School θα είναι εκεί για να ψάξουν τα επόμενα ταλέντα!

Χαμηλό κόστος συμμετοχής

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε σύγχρονες τεχνολογίες και να το κάνουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος σε σχέση με όσα παρέχει (εκπαιδευτικό υλικό, πιστοποίηση, academic director, instructors, technical consultants, καφέ για να ξεκινάμε δυνατά και ελαφρύ μεσημεριανό για να συνεχίζουμε ακόμη καλύτερα).

Πιστοποίηση

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης σου και την παρουσίαση της ομαδικής εργασίας, θα λάβεις πιστοποιητικό παρακολούθησης για την συμμετοχή σου στο Coding School (ηλεκτρονικό και φυσικό αντίγραφο). Κάθε πιστοποιητικό είναι ονομαστικό, αναφέρει την τεχνολογία εξειδίκευσης, την ημερολογιακή ολοκλήρωση του προγράμματος, υπογράφεται από τον ακαδημαϊκό και τεχνικό διευθυντή του Coding School + pdf download

CS_thanks

Διακρίσεις

HR Awards 2017

Hellenic Responsible Business Awards 2020

Οι διακρίσεις αυτές μας γεμίζουν περηφάνια, ενώ μας κάνουν να αισθανόμαστε ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη να συνεχίσουμε την ενίσχυση της απασχόλησης στην Πληροφορική και την ανάπτυξη δεξιοτήτων .

CS_present

Διαδικασία Συμμετοχής

1. Application Form

Συμπληρώνεις την αίτηση συμμετοχής για το Coding School που σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις. Στη σελίδα του κάθε σεμιναρίου, υπάρχει η σχετική φόρμα στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσεις κάποια βασικά πεδία, συμπεριλαμβάνοντας και το βιογραφικό σου σημείωμα.

2. Screening

Στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας, πραγματοποιείται ο έλεγχος (screening) των αιτήσεων ώστε να διαπιστώσουμε αν όντως το προφίλ σου ταιριάζει στις προϋποθέσεις συμμετοχής. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η συνοχή και η ομοιομορφία των τμημάτων.

3. Test

Συμπληρώνεις ένα ολιγόλεπτο τεστ για τον τυπικό έλεγχο των τεχνικών δεξιοτήτων/γνώσεων σου. Σε κάποιες περιπτώσεις η διαδικασία του τεστ είναι προαιρετική.4. Web Interview

Αφορά κυρίως τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα. Για τα ολιγόωρα σεμινάρια που παρέχει το Coding School, δεν απαιτείται συνέντευξη, απλά μια σύντομη τηλεφωνική επιβεβαίωση των προ-απαιτούμενων skill.

CS_cool-puppy

5. Welcome

Εφόσον ολοκληρωθούν με επιτυχία όλα τα παραπάνω βήματα, δε μένει παρά να σου πούμε: “Καλώς ήρθες στο Coding School!”

 

© Copyright 2021 | Coding School powered by kariera.gr | All rights reserved.